Bingo spelen met je creditcard

Wanneer je aan kaarten denkt, dan mogen de beroemde bingo-kaarten natuurlijk niet ontbreken! Het zijn dan wel geen kaarten zoals je die gebruikt met Poker of Blackjack, maar kaarten desalniettemin! En tegenwoordig kun je Bingokaarten makkelijk betalen met je creditcard. We hebben het dan wel over het spelen van Bingo bij online bingorooms (de internet variant van de bingo-hal). Tijdgebrek maakt het bezoeken van een fysieke hal steeds minder populair, maar het bezoeken van online rooms juist populairder. En door de social media kun je snel en makkelijk je vrienden uitnodigen of zelfs met ze bingo spelen.

Wil je hier meer over weten? Hou dan het blog van Beter Bingo bijvoorbeeld in gaten. Daarop komt vaak nieuws langs over de nieuwste bingosooms en acties.

Bingo creditcard betaalmethodes zijn met de bekendere creditcards vrijwel altijd mogelijk. Bijvoorbeeld Mastercard. Waarschijnlijk komt u het Mastercard logo tussen vrijwel elke bingo creditcard betaalopties tegen, omdat dit zo’n veel gebruikte en goed bekend staande creditcard is. Hetzelfde geldt voor Visa, ook vanwege hun goede reputatie, en wereldwijde aanwezigheid. Zo zijn er nog wel meer creditcards die geschikt zijn voor bingo creditcard betaalmethodes. U vindt deze terug op de bingo website van uw keuze.

Naast het aanbod van creditcards voor het storten van speelgeld bij online bingo websites, kunt u bij veel aanbieders ook terecht met virtuele creditcards en prepaid creditcards. U kunt uw creditcard altijd gebruiken, zo lang als dit maar is toegestaan door het land waar u woont. Ook zijn uw creditcard rekeningen veilig en is er geen kans op fraude, omdat er bij het afschrift een naam wordt vermeld die niet aan bingo is gerelateerd, of waaruit af te leiden valt dat u voor een online bingo creditcard betaalmethode heeft gekozen.